€1.15 €2.06 Brezplačno Vrne

Opis:

- A4 Fluorescentna Risalno Desko: fluorescentna svetloba pisatelj boa vključuje 1x svetlobe odbor, 1xfluorescent čopič , 1xdigital pismo, kartico odbor predlogo (0-9 številk, a do ž črke), polno zabavna darila set za otroke risanje igrače.

- Veliko Svetlobe Pisatelj Odbora za Otroke: jasnost fluorescence je odvisna od oddaljenosti med označevalnik in risanje blazine in naklona.Fluorescence svetlost bo postopoma izginejo s časom, in ponavadi se bo popolnoma izginila v 3-5 minutah.Fluorescentna igrače lahko omogočite otroku, da bi ponovil slike.

- Varnost in Zdravje:risanje set je izdelan iz visoko kakovostne ABS materiala za vzdrževanje najvišje zdravstvene in varnostne standarde in ni škodljivo za oči.Risanje kit je gladko in mehko krivulje za odpravo morebitno škodo.

- Sijaj v temi igrače je namenjen za kreativne dejavnosti, ki jih skupaj izpeljejo otroke in starše.To se lahko razvije in negovanje otrok ustvarjalnost in domišljijo in razvijajo svoje pisanje, računanje in risanje spretnosti.Naj se otroci zabavajo na risalno desko, in pomoč svoje matične pohištvo ali bele stene izognili otrok grafiti slikarstvo in uničenje.

- Kreativno in Vrhunsko Darilo:svetlobni risanje vgradnjo v vozilo lahko uporabljate luminiscence in fluorescenco, da bi neomejeno zabavo za otroke, in to je komunikacijska vez med starši in otroki.Odbor zabavno toyskit je darilo za rojstni dan, Božič darilo, Dan Otrok dar in Novo Leto darilo za otroke.

Paket Vključuje:

1 Kos Svetlobe Odbor

1 Kos Fluorescentna Pero

1 Kos Predlogo

1 Kos Specifikacija

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Opozorilo: no
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: E88 PRO
  • Material: Plastični
  • Priporočamo, Starost: Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

Nazaj na vrh