Antistress Push Pop Mehurček Senzorično Igrača za Otroke, Odrasle Avtizem Posebnimi Potrebami Smešno Raca Ribe Pes Oprostitev Stres Strani Igrače

€2.33 €3.11 Brezplačno Vrne

Opis:

1.Udobno Oprostitev Stres Mehurčki: Preprosto pritisnite mehurčki navzdol in se rahlo živahen zvok, nato flip it over in začeti znova.Pomoč pri obnovi razpoloženje, domača essentials, interaktivna igra, ki je primerna za starostnike, otroke in odrasle.

2.Mehurček Senzorično Igrača: To je zelo zanimiva igrača, ki lahko pomagajo odraslim, zmanjšanje stresa, in je lahko tudi otrokom pomagajo izboljšati njihovo matematiko, duševnega aritmetično in koncentracijo.

3.Prijetno za Zabavo: Igralci se obrne, da pritisnete navzdol vse več mehurčkov, ki jih želijo v eno vrstico.Igralec, ki pritisne na zadnji mehurček izgubi.nato flip it over in začeti znova.Za enkratno uporabo in pralne.

4.Trajne in Stroj: stres relief igrača je narejena iz varen, nestrupen, in mehak silikonski material, in to senzorično mehurček igrača je tudi enkratno uporabo in pralne.Ni treba skrbeti za te igrače dobili popraskal po nesreči.

5.Enostavno: Naša ustrezno velika mehurček senzorično igrača je prenosljiv.Lahko se uporablja za zabavo doma, avto, letalo, restavracije, kampi, v šoli, pisarni, na prostem kjerkoli.Naredi super darilo, za Božič, Zahvalni dan, Novo leto, rojstni dnevi, itd.

6.Bi Vam Umirjenosti: Ta igrača vam lahko pomaga razbremeniti stresa s pritiskom na mehurčki, medtem ko stran, vaš čas.Tudi vam pomaga, da se pomiri, se sprostite in se osredotočiti, ko se počutite pod stresom ali tesnobe pri delu ali življenje, super za otroke z OKM, ADD / ADHD in stresom povezanih vedenj.

Specifikacije:

Ime: Bubble Senzorično Igrača

Material: Silikon

Slog: tie dye živali

Velikost(o):

Raca-oblikovan 12*13*1.6 cm/4.72*5.12*0.63 v

Pes-oblikovan 15.5*11.5*1.6 cm/6.10*4.53*0.63 v

Ribe-oblikovan 13.7*6.5*1.6 cm/5.39*2.56*0.63 v

Seznam Vsebine:

1*Mehurček Senzorično Igrača

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, obstajajo lahko nekatere barve razlika, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Opozorilo: no
  • Priporočamo, Starost: 7-12y
  • Številka Modela: Mehurček
  • Poreklo: CN(Izvora)

Satisfied!

  • 5 / 5
Nazaj na vrh